Inhouse services

Inhouse services

Har du redan tagit ett beslut eller är på väg att fatta ett beslut om att strategiskt bemanna din verksamhet? Vår Inhouse Service lösning innebär att vi “flyttar in hos dig”. Vi tillsätter dedikerade resurser för driften av uppdraget med fokus på att korta ledtider, öka flexibiliteten och optimera nyttjandet av resurser. I slutändan skall vår Inhouse lösning resultera i att du som uppdragsgivare kan översätta effektivitets- och kvalitetsförbättringar till fler producerade eller hanterade enheter på samma eller mindre tid – helt enkelt ett lägre pris och ökad intjäningsförmåga.

Våra tjänster omfattar bemanning av både av tjänstemän och yrkesarbetare där många gånger skräddarsydda lösningar ligger till grund för långsiktiga och omfattande samarbeten. Med bas i Jönköping verkar vi idag geografiskt i Jönköping, Nässjö, Huskvarna, Habo, Mullsjö, Tranås, Vaggeryd, Skillingaryd & Gränna.

Qualified Nordic är ett Auktoriserat Bemanningsföretag. Vi har kollektivavtal med Unionen/Akademikerförbunden samt med LO-förbunden.

Vi lovar dig 3 saker:

Kortare ledtider

Ökad flexibilitet

Bättre kvalité

Vi skräddarsyr lösningar där alla bitarna faller på plats!

“Vårt uppdrag är att leverera dig framgång”