Personaluthyrning

Personaluthyrning

När förutsedda och oförutsedda händelser sker är det av vikt att ha en partner som både vill och kan förstå ens utmaningar. Vi har själva sedan tidigare stor erfarenhet av att köpa och strategiskt använda bemanningstjänster. Det är en erfarenhet vi gärna delar med oss av och något våra uppdragsgivare upplever är en av våra styrkor. Vårt löfte till dig är att vi som partner agerar lösningsfokuserat och pro-aktivt i och nära din verksamhet.

Uthyrningsverksamhet

Vår uthyrningsverksamhet omfattar både tjänstemän och yrkesarbetare där många gånger skrädarsydda lösningar ligger till grund för långsiktiga och omfattande samarbeten. Exempel på resurser och kompetenser vi levererar våra uppdragsgivare är Löneadministratörer, Ekonomiassistenter, Order-/ Innesäljare, Godsmottagare, Servicetekniker, Lageroperatörer, Orderplockare och Industripersonal m fl.

Med bas i Jönköping verkar vi idag geografiskt i Jönköping, Nässjö, Huskvarna, Habo, Mullsjö, Tranås, Vaggeryd, Skillingaryd & Gränna.

Qualified Nordic AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag. Vi har kollektivavtal med Unionen/Akademikerförbunden samt med LO-förbunden.

Vi skräddarsyr lösningar där alla bitarna faller på plats!

“Vi vill & vi kan – Det är just därför det blir så bra”