Rekrytering

Rekrytering

För att nå högt uppsatta mål och önskade resultat gäller det att investera och träffa rätt vid rekryteringen. Genom en beprövad process tillsammans med erfarenhet, intiuition och en personlig känsla är vi dig behjälplig i hela eller delar av rekryteringsprocessen.

Vi löser uppdraget!

Tidigare tjänster som vi framgångsrikt varit delaktiga i rekrytering utav är bl.a. Platschef, Back-Office medarbetare, Innesäljare, Ekonom, Servicetekniker, Maskinreparatör, Site Manager, Löneadministratör, Produktionschef och Operations Manager.

Hyra eller Rekrytera – gör båda delar! Det fungerar precis som det låter – en inledande period av hyra där du sedan efter en tid tar över resursen i egen regi.

Qualified Nordic AB är Auktoriserade av Almega. Vi har kollektivavtal med Unionen/Akademikerförbunden samt med LO-förbunden.

Våra tjänster inom rekrytering omfattar både search och annonserad rekrytering av tjänstemän och yrkesarbetare. Många gånger ligger skrädarsydda lösningar till grund för långsiktiga och omfattande samarbeten. Med bas i Jönköping verkar vi idag geografiskt i Jönköping, Nässjö, Huskvarna, Habo, Mullsjö, Tranås, Vaggeryd, Skillingaryd & Gränna.

Vi skräddarsyr lösningar där alla bitarna faller på plats!

“Erfarenhet, intuition & en personlig känsla – Det är vårt recept”